Honden Trimsalon Eindhoven  thumbnail

Honden Trimsalon Eindhoven

Published Mar 05, 23
8 min read

Honden Bench Meubel

Ik heb de inleg op de Postcode-loterij verdubbeld en wacht op de straatprijs van de Wedesteinbroek in Nijmegen. Overigens maakt Luca de laatste 3 weken hele goede vorderingen qua overwinnen van de verkeersangst, maar dit was echt over de grens van waar wij nu aan toe zijn. Het weglopen van Luca is ook veel beheerster dan wat het was, het is niet meer blinde paniek en wegrennen, ook is ze vrij snel te vangen na afloop.Er zit verbetering in. Misschien ga ik wel naar de wedstrijd van de URV met Pinksteren, ik laat het afhangen van onze training morgen bij de HSV Nijmegen. Als dat een beetje verbetering laat zien, start ik mijn eigen diesel maandagmorgen. Daar is ze trouwens helemaal niet bang van. 7 juni 2011 - Filmpje Elle LAKElle heeft het spel dan toch uiteindelijk begrepen, wat ik echt wonderbaarlijk vind.

Snel is ze ook. De sprongen zijn echt te hoog, ze springt er scheef overheen, gaat steeds meer timen en weigert uiteindelijk te springen. Met de opnames in mijn tuin had ik dat niet gezien, van opzij valt het niet zo op. Dus hier ligt de grens voor een klein, niet zo krachtig hondje met HD.

Elle vindt agility erg leuk, en een leven als sporthond is heel goed om de bespiering goed te houden. De ideale spronghoogte voor Elle is volgens mij rond de 50 cm, dat is echt een eitje voor haar. Dus 10% hoger dan de schofthoogte. Maar 55cm gaat ook prima. We willen starten bij de FHN in 2012.

zijn te hoog voor haar, ze heeft niet de fysieke mogelijkheden om soepel over een behoorlijk aantal sprongen te springen. Soms springt ze een sprong echt goed, maar het probleem wordt zichtbaar bij veel en hoog springen. Elle liep slecht na de wedstrijd. Dat heb ik bij Elle nog nooit eerder gezien.

Lelijke Honden

gaat tot nu toe prima, flyball gaat geweldig, in huis en buiten rent en springt ze rond, altijd is ze in beweging, lange wandelingen en spelen met andere honden is geen probleem, maar meer zit er dus niet in. Ik houd haar liever heel. Je kunt wel doorgaan met behulp van pijnstillers en/of ontstekingsremmers, al dan niet op homeopathische basis, maar dat gaan we niet doen.

Dus dat was eufemistisch uitgedrukt een dompertje. Ik zag het wel aankomen, maar je wilt niet te snel opgeven. Omdat Elle ook echt heel moeilijk leerde ( het gaat nu beter) wist ik niet 100% zeker hoe het fysiek zat. Ze weigerde bv. ook om tussen staanders door te lopen.

Maar goed, na het zien van de filmpjes en het slecht lopen van Elle na afloop is het mij wel duidelijk. Een wedstrijd + Denemarken is afgezegd. Meer had ik al niet ingeschreven. We gaan een halfj aartje rustig trainen op 45 en 50/55 cm. Qua begrip is ze ook nog niet op wedstrijdniveau.

Echt van die toestellen die een beginnende hond mist ( of erger). Aan ongelukken hebben we niks - honden spel. Verder startsequenties. Luca gaat verder met de herrie-training, en in de herrie wil ik alleen lange lijnen op snelheid lopen. Als ze bang is, loopt ze op halve snelheid en daar heb ik niets aan.

Dus technische dingetjes zijn allemaal op de lange baan geschoven. Elle heeft vandaag voor het eerst sprongen van 65 cm gesprongen. 80% OK, 20% crash. Veel belangrijker: ze probeert de sprongen te springen, ik had gedacht dat ze ze misschien zou weigeren - honden spel. De crashes werden minder naarmate de training vorderde.

Valse HondenZe moet gewoon haar ogen en hersens leren gebruiken. 24 mei 2011 - Elle springt 60 cm hoog, Niet in een keer, ik ben 4 maanden bezig geweest met het trainen van de spronghoogtes tussen 40 en 60 cm. En dan nog het afleren van alle weigeringen op de raarste momenten (honden spel).

Ik vind haar eigenlijk best aardig springen ondanks haar geringe lengte. Verder is Elle ook de klassieke wissel / achtercross vergeten, dat wil ik ook nog in orde hebben voor onze eerste wedstrijd op 4 juni. Meer wordt teveel, het is een work-in-progress. Een enorm werk ook (honden spel). De hond in de bench is Luca, die mag kijken en snelweggeluiden luisteren.

Sprongen op small-hoogte. Het is een B1 parcours. 22 mei 2011 - Luca naar trainingsclub, Luca heeft nog steeds problemen met verkeersgeluiden. Ik hoopte dat ze, gezien onze goede debutantenwedstrijd bij de NVBH eind maart, geen last van deze fobie zou hebben tijdens een wedstrijd. Maar helaas, 7 mei bij KC Pampus, gelegen naast de A6, werd het verkeerslawaai te heftig en wilde ze niet meer lopen.Ik heb sinds 7 mei de geluidstraining opgevoerd. Opnames van snelweggeraas denderen elke dag keihard door huis en tuin. Luca gaat in het spitsuur mee naar mijn eigen trainingstuin naast de snelweg, en daar mag ze naar de training van Elle kijken. En spelen, maar nog niet trainen. In onze tuin aan huis is het ook best lawaaierig, maar Luca reageert daar niet op.Als ondersteuning Bach-therapie ( Mimulus, Star of Bethlehem ). Verder heb ik Luca opgegeven voor wedstrijdtraining bij de HSV Rijk van Nijmegen, gelegen 700 meter van de A73. Een drukke club met diverse trainingen gelijktijdig op een veld. Wedstrijden in Deventer en Gorinchem laat ik aan ons voorbijgaan. Luca is niet wedstrijdklaar voor deze locaties.

Honden Met Rimpels

En om wat wedstrijdervaring op te doen. 18 mei 2011 - Fotoshoot in Burgers' Zoo, Vandaag eindelijk een dag vrij genomen om deze fotoshoot te maken. Was leuk om te doen. Volgende fotoshoot wordt van een andere dierentuin. 12 mei 2011 - debutantenwedstrijd Almere, Elle deed vooral het derde rondje prima.

Na vier maanden hertrainen lijkt het alsof er een begin van een agility-concept in het kopje gekomen is - donut hondenmand. Met trainen springt ze nu 55 of 60 cm. Of de sprongen laag of hoog liggen, maakt niet uit in haar aarzelingen/stops voor een sprong. Op 4 en 18 juni lopen wij misschien een competitiewedstrijd (honden spel).

Vanochtend weer getraind, nu is er natuurlijk veel meer herrie, maar gelukkig ging het weer goed. Elli Pirelli liet zich ook van haar beste kant zien, ze kan nu meestal 5 tot 7 toestellen achter elkaar, met een redelijke snelheid. Hier zie ik ook duidelijk verbetering. Alsof Elle eindelijk iets van shapen begrijpt en niet alleen met drijven-hoeden bezig is.

Compositie wel goed gelukt.Geneve stad28 april 2011 - Update De honden zijn weer gezond en wel uit het pension gekomen. Ik heb ze dinsdagochtend opgehaald en de hele dag aandacht aan ze besteed. Allemaal een beetje aangekomen, met roodverbrande neusjes en een goed humeur. Manden schoongemaakt, kussens gewassen, honden in het zwembad laten duiken.

Het pension ligt, zoals bijna alles in Nederland ( als je er op let) langs een drukke weg. Na vijf dagen verkeerslawaai reageert ze in ieder geval minder angstig op dit soort geluiden. Belangrijk, want rondom mijn trainingstuin heeft de gemeente zoveel bomen weggehaald, dat de vrachtwagens wel bijna door de tuin lijken te denderen. hondenspullen.

Lidl Honden

Gaat dus al beter. We zijn lekker aan het trainen. Foto's van onze korte vakantie in Geneve en Montreux volgen later. honden spel. Ben er nog mee bezig. 24 april 2011 - Pasen zonder honden.. Honden zijn in pension, wij op familiebezoek. Tijd om beter te leren fotograferen. Gebruikte camera: sony nex-5.

Fijne paasdagen gewenst dus !21 april 2011 - Fotoshoot zwembad, Foto's gemaakt met de sony nex-5, zonder zoomlens. Zitten een paar hele goede foto's bij. Deze foto's zijn een beetje statisch, komt omdat ik alleen met de honden was. Volgende keer probeer ik actieshots, maar daarvoor moet je met 2 personen zijn.

Daarvoor gebruik ik dan de sony alpha met telelens, vanwege te verwachten wateroverlast moet ik dan wat verder weg gaan staan. Voor het publiceren ben ik overgegaan naar www. slide.com. Makkelijker dan photosnack. Enjoy !19 april 2011 - Tuin opgeknapt, Een tuin zonder gras, maar met verharde paden. Perken niet te vol, want de honden moeten hun behoefte kunnen doen en ik moet dat makkelijk kunnen opruimen, zodat de tuin niet vervuilt.

Dat is een combinatie van een paar rechte lijnen met wat toestellen, en GG1-oefeningen. Was leuk, alles helpt om Elle op het goede spoor te krijgen. Elle is ingeschreven voor de wedstrijden op 4 juni en 19 juni. Ik ben er toch met Luca, dus dan kunnen we eens kijken of Elle ergens iets van bakt - honden spel.

Het was namelijk een foutje van de Nijmeegse dealer (honden spel). En niet het eerste foutje. Met vier honden aan boord en een zooitje bagage wil je gewoon niet stranden langs een snelweg. Nu niet en nooit niet. Gestrand op P langs A30 Auto snel gerepareerd in Barneveld ! 6 april 2011 - 4 honden en 2 personen in een Nissan Terrano 3-deurs Ja, we zijn goed thuisgekomen.

Honden En Kattenbesluit

Is wat handiger. Foto's genomen met de Blackberry, wat we het beste tot noodgevallen kunnen beperken. Zoals aanrijdingen en overvallen. Voor normale foto's kan ik beter een echte camera meenemen, dit valt tegen. 1 april 2011 - Rare 1 april 2011Start: omdat mijn auto ( met 4 hondenkooien) vanwege ernstige reparatie niet beschikbaar was, en wij toch naar ons vakantiehuis in Lunteren wilden, alle honden in Leon's Nissan Terrano gepropt.

Twee computers en een handtasje bagage kon er nog net bij. Ging goed, behalve dat een politieauto precies naast ons stond met tanken. Elle onder het dashboard gepropt en vriendelijk geglimlacht, daarna vol gas wegwezen. Middag in Ede gelucht. In het restaurant stond een lekker menu voor de avond aangekondigd.

Avond heel sportief met de fiets terug naar Ede. We komen in hetzelfde restaurant, staat er een totaal ander avondmenu op de kaart. Assertief als ik ben, spreek ik het personeel hierop aan. Of ze hun klanten standaard belazeren, was mijn openingsvraag (honden spel). Bleek het aangekondigde menu een 1-april grap voor het personeel geweest te zijn, bedacht door de baas.

Latest Posts

Honden Oppas Worden

Published Mar 30, 23
7 min read

Honden Speeltje

Published Mar 25, 23
10 min read

Houden Van Honden

Published Mar 17, 23
6 min read